Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Påsken är över...

Av Maria och Jimmy - 14 april 2009 21:14

Vi har haft en intensiv men härlig påsk. Det har varit grillning, renovering, påskfrukost, påskmiddag, äggmålning, kalas osv. Tack alla vi träffat för en trevlig påsk!


Lilltjejen har kommit på att man kan stå. Tidigare har hon bara "säckat ihop" eller ställt sig som ett upp och nervänt L men nu har hon kommit på att det går att sträcka upp kroppen! Härligt. Hon orkar inga långa stunder men man måste ju börja någonstans.


Idag har vi åter varit hos tandläkare H. Allt gick bra och vi ska fortsätta med den kära gomplattan 2-3 gånger per dag och utöka tiden till 10 minuter per gång. Tanken slår en allt: hur ska vi hinna med allt.... Vi har börjar se en lite förbättring när det gäller tungan vilket gör att man känner sig lite mer motiverad till att fortsätta.


Jag och farmor har även varit på teckenkurs, nu är det många tecken att hålla reda på. Men kul är det!!!!!


Båda barnen sover gott just nu. Isac var helt slut ikväll. Först dagis en hel dag sen följde kompisen E med hem och de lekte på lekplatsen och ikväll har Jimmy och han varit på fotboll. Farfar och kusin Elliotte var oxå där, toppen tyckte killen!


Imorgon tänkte vi ta en tur till Guldfiskarna, var ett tag sedan vi var där.


Maria

 
 
Ingen bild

Linda m familj

14 april 2009 21:53

vilka fina bilder,olivia pratar mycket om saga :) ibland önska man att dygnet har fler timmar så man hinner mer..hoppas vi snart ses igen? många kramar.

 
Ingen bild

Morfar

14 april 2009 22:46

Hello Oxie. Vilka härliga bilder. Tack Isac för hjälpen att riva golv. Saga gör bra framsteg hela tiden och hon blir glad när hon märker att hon kan bra jobbat Saga och framförallt envisa och duktiga föraldrar och Isac hjälper gärna till. Nu är trappan färdig skrapad så nu blir det sängen kram morfar och godnatt.

 
Ingen bild

Inger i Åhus

15 april 2009 19:35

Tack för en trevlig söndag hemma hos mamma o pappa, det var jättekul att äntligen få träffa er igen. Isak har blivit så stor, och Saga hade växt och utvecklats ännu mer. Hon har blivit så duktig. Kan förstå att Isak var trött efter en sådan söndag. Nu ska jag gå och ge familjen mat. Vi ses igen på lördag, med en stor aptit. Kramar från oss alla.

 
Ingen bild

Helena

16 april 2009 18:26

Hej Maria och hela familjen!
Det är så roligt att titta in på er blogg!
Jag ä l s k a r Sagas grodklänning!!!!!
Hoppas att ni mår jättebra och att vi ses snart. Glöm inte att jag kan teckna lite. Jag får testa vad jag minns när vi ses!
Kram från Helena

 
Ingen bild

Moster Emma

18 april 2009 09:40

Hej underbara ni!

Tack för en super mysig påsk. Skönt att få umgås så mycket med er :) Saknar er redan dock så jag får se till att komma ner snart igen!

Ge Isac och Saga en bamsekram från mig! Ni får ha en trevlig kväll på St Markus Vinkällare!

Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards