Direktlänk till inlägg 6 augusti 2009

Nya äventyr och nya färdigheter!

Av Maria och Jimmy - 6 augusti 2009 20:30

Imorgon bär det av till High Caparall med familjen Norlander! Det är bara jag, Jimmy och Isac som ska iväg på detta äventyr. När mina föräldrar erbjöd sig att ha Saga tvekade vi inte många sekunder. Hon har ingen behållning av detta äventyr, bara skumpa runt i en vagn med hörselskydd, och det känns riktigt härligt att få ägna all tid åt killen! Det har varit mycket fokus på Saga sedan hos föddes så nu blir det fokus bara på lillkillen några dagar vilket han verkligen förtjänar. Men såklart kommer vi sakna vårt charmtroll!


Idag klappade Saga händerna för första gången själv! Kanske inte så stort tänker några av er MEN när man har klappat med henne oändligt många gånger och klappat oändligt många kakor är det en häftig känsla när hon helt plötsligt sitter och klappar med sina små händer! Hon kan, hon kan och all träning ger resultat! 


Hon har även börjat förflytta sig i snigelfart på golvet, inte frammåt men sittandes baklänges. Flera gånger idag hamnade hon vid väggen och blev smått sur när hon inte kom längre:)


Trevlig helg på er alla bloggläsare!  Ge er gärna tillkänna:)

Kram Maria

 
 
Ingen bild

Linda m familj

6 augusti 2009 22:56

ja det ska bli trevligt att åka iväg i helgen till high chaparall... man ser på Saga att hon verkligen vill och hon e envis :O) en mycket duktig tjej.
ha det så mysigt Saga hemma hos mormor och morfar i helgen, och vi andra ses imorgon bitti redo för lite äventyr med våra killar.. kram på er och god natt,

 
Ingen bild

Karolin

7 augusti 2009 22:32

Man blir verkligen stolt när barnen äntligen visar att de har lärt något! Så gulligt att hon kasar baklänges. Vilhelm började med att krypa baklänges. In under soffa och skåp. Blev smått sur när han inte kunde komma fram igen. Haha. Kram ha så kul hos kopågarna!

 
Ingen bild

Morfar

8 augusti 2009 21:33

Hello i vilda västern kul att höra att ni har det bra i vilda västern. Om mamma och pappa visste vad vi har lärt Saga nu när ni har varit borta det blir mycket bus nu för nu virrar hon på huvudet när hon inte vill. Klappar kaka så det det stänker om det.Nu tränar vi på att hon ska nicka när hon menar ja.Inte en enda gång har hon varit lessen hon skratar och har kul med oss ungdomar idag har hon badat i den stora polen som rymmer ca 8 liter vatten och det gillar hon. Saga är som sin storebror lika tacksam att passa men jag tror att hon hoppar över till famijen när dom kommer för dom är ju alltid bäst. Kul Saga att du vill vara här vi kommer sakna ditt Goda skratt när du vaknar men vi träffas snart igen vi ska sätta upp ett nytt staket till helgen så du inte rymmer kram Morfar.

 
Ingen bild

Caroline

9 augusti 2009 13:01

Vilka underbara bilder Maria! Jag saknar er sa otroligt mycket - ser ut som att jag kommer hem helgen den 17-18 oktober (bröllop), jag hoppas att vi ses da!!!

 
Ingen bild

Eva

11 augusti 2009 21:24

Hej på Er, nu är ni väl tillbaka från vilda västern där är mycket kul att se o göra, vi har väl varit där "några" gånger, funkar lika bra ung som gammal hihi. Tror nog att Isac o Jimmy hade lika kul som Björn, Erik o Bengt har haft där.
Härligt att Saga kan klappa händerna nu, längtar till att träffa er snart, det är så kul att få se hennes framsteg och jag tycker det går jättebra för henne, ni är fantastiska. Vilka härliga bilder, kul att få se dem. Ha det så bra, vi hörs. kramar

 
Ingen bild

Inger i Åhus

12 augusti 2009 09:53

Hoppas att ni hade buskul hos Bröderna Dalton och de andra bovarna. Robin och Malin har ju varit där några gånger, de har alltid haft lika kul. Det är härligt att se alla bilder och höra om framgångarna Även om de kan kännas som små, är de inte inte det för er och Saga. Och inte för oss heller, jag bara älskar att höra hur det går framåt för er. Nu ska jag väcka Malin, hur det nu ska gå till? Det är en framgång för mig. Vi ses snart igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards