Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Maria och Jimmy - 14 januari 2009 22:18

Halloj!


Min kära syster har skrivit ut 50 bilder med tecken och bild från Teckenhatten. Tänkte dessa kunde vara bra att ha när man övar och Isac frågade nyfiket: hur tecknar man häst, hur tecknar man båt osv. Vilken härlig och ärlig nyfikenhet!!!! Som tur var hade Jimmy lite att göra på jobb idag så han kunde köra och handla en liten lamineringsmaskin och fickor, ingen billig affär men jag tror absolut vi kommer ha användning för den!Killen hjälpte mig med glädje att laminera, han stoppade in och tog nyfiket emot de klara papperna. För mig kändes det nästan som att sitta på jobb, där har man klippt, klistrat, fixat och laminerat MÅNGA timmar....


Isac har inte bara visat sin hjälpsamhet med lamineringen utan oxå med Saga. Han är verkligen en pärla med henne. Idag när hon låg på mage gick han och hämtade varsin spegel till dem. Sen låg de där sidan om varandra och tittade på sina egna spegelbilder, de små egoistena... hihihi Saga kan inte ha en bättre förebild!


Ikväll har Sagas frökylning varit bättre, gick till och med och la sig utan näsdroppar. Hoppas hon kan sova gott! Natten som gick var hon ganska orolig... Inte lätt att sova med en förkyld näsa.


Har glömt att nämna att Sagas prov på sköldkörtlen var bra, den fungerar som den ska! Skönt!


Tack till alla er som skriver några rader när ni är inne på vår blogg, varje dag öppnar vi vår sida med spänning för att se om någon skrivet något!


Godnattkramar

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards