Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Helgen närmar sig sitt slut...

Av Maria och Jimmy - 15 mars 2009 15:52

... varför ska det alltid gå så fort???????


I fredags var vi hos tandläkare Henrik. Positivt var att tjejen inte klöktes av gomplattan, negativt är att hon inte arbetar så aktivt med den. Lösningen på detta är att hon ska använda den 5 gånger om dagen... En liten stund varje gång men ändå... Inte lätt att få in allt varje dag.

Efter tandläkarebesöket tog vi en promenad i Pildammsparken, Isac var lite bekymrad över att vi inte hade någon mat med till alla ankor. På kvällen var det sedan kalasdags.


Igår hade vi en heldag med familjen Phanennstill, trevlig som vanligt! Först en tur till lekplatsen vid Stadsbiblioteket och sedan hem här för mat, mys och bus! Killarna är otroligt duktiga på att leka tillsammans, ska bli kul den dagen Saga och Elin oxå kan leka ihop!


Idag har vi mest tagit det lugnt. Just nu är Isac på bio med mormor. Helt uppspelt for han iväg! Ska bli kul att höra honom när han kommer hem.  


Lilltjejen förflyttar sig inte alls när hon är på golvet men med lite hjälp idag for hon runder efter leksakerna. Känns som hon har viljan men inte kraften och tekniken, men det kommer väl.


Hoppas ni alla har haft en bra helg! Maria

 
 
Ingen bild

Morfar

16 mars 2009 18:29

Hello Oxie. Ingen mat till ankorna stackare. Kul att höra Isac i bilen när jag hämtade dom efter bion enligt Isac fick man inte säga bion utan det heter bio. Hela filmen pratade han om och hur han skrattade. Tusen tack för hjälpen med det sista av rivnings mtrl till tippen ni får skicka faktura. Kul att Jakop till sist kunde komma till Isac han pratar alltid om sin kompis. Ska bli trevligt på lördag i Genarp. Saga kommer snart att hitta sakerna och börja jaga passa på nu och njut innan ni ska börja jaga Kram Morfar.

 
Ingen bild

Linda m familj

17 mars 2009 10:39

hej!skönt att ni är friska,nu när våren är på väg till oss.det varar inte länge nu innan saga springer runt med Isac där hemma, sköt om er kramar från oss.

 
Ingen bild

Marie, Alex, Josefine

17 mars 2009 13:42

Hej på er. Vad skönt att läsa att förkylningarna börjar ge med sig. Kul att se alla bilder på barnen. Skönt nu när solen tittar fram så ni kan ha roliga lekstunder ute. Många kramar från oss

 
Ingen bild

Moster Emma

17 mars 2009 20:11

Kämpa på lilltjejen! Jag vet att du fixar det. Längtar tills ni kommer hit, då ska jag hjälpa till med träningen.

Hörde att ni är lite småförkylda igen, hoppas inte det blir långvarigt. Tänker på er!

Kramar från huvudstaden!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards